• 10

Enkele van onze referenties aan het woord

Thumbnail Image 1

"Constante toevoer van ISPM-behandeld verpakkingshout en pallets"

Hans Pinxteren, department leader shipping bij Vanderlande Industries: "Wij leveren geautomatiseerde material handling-systemen voor de bagageafhandeling op luchthavens, voor sorteercentra van expressepakketdiensten en voor distributiecentra. De systemen worden in delen bij de klant geleverd. Belangrijkste logistieke vereiste daarbij is uiteraard dat de producten veilig, compleet en op tijd ter plaatse aankomen. Met zo min mogelijk houtverbruik als het gaat om de verpakking. PALLETPLUS in- verkoop + maatwerk verzekert ons op basis van sterke inkoopkracht van een constante, dagelijkse toevoer van ISPM-behandeld hout dat direct uit voorraad leverbaar is. Zowel op maat gemaakt verpakkingshout als pallets. Bovendien denken ze als partner constructief mee in op maat gemaakte verpakkingsoplossingen."

Thumbnail Image 1

"De kracht van PALLETPLUS in- verkoop + maatwerk zit 'm in de flexibiliteit"

Kevin Helmink van Tennant in Uden, producent van schoonmaakoplossingen:
"Onze vloeronderhoudsmachines stellen bijzondere eisen aan transport. Met custommade pallets biedt PALLETPLUS in- verkoop + maatwerk hier antwoord op. Bovendien denken ze flexibel met ons mee, bijvoorbeeld over mogelijkheden om meer machines in een trailer of container te krijgen. En dat betekent kostenreductie en meer rendement. Die flexibiliteit zien we ook terug in de razendsnelle levering. Binnen een week, vanuit voorraad die we bij hen aanhouden."

Thumbnail Image 1

Snel, flexibel en interessant geprijsd"

"PALLETPLUS in- verkoop + maatwerk levert onder andere op maat gemaakte pallets op basis van de afwijkende formaten van onze aluminium producten. Daarmee kunnen we het laadvermogen van wagens maximaal benutten en dus rendabeler rijden. De pallets worden snel en flexibel geleverd, tegen een interessante prijs, vanuit de vestiging van PALLETPLUS in- verkoop + maatwerk in Uden. We hebben zelf geen opslagcapaciteit voor pallets. En dus liggen die bij hen op voorraad." Inkoopster Mireille van Schijndel van Brakel Aluminium in Uden.